منوعات
عزيز الشافعي يصعّد الأزمة ويعلن اتخاذ إجراءات قانونية ضد المسيئين
أعلن الفنان عزيز الشافعي أنه سيتخذ الإجراءات القانونية ضد المسيئين له عبر مواقع التواصل الاجتماعي.
وظهر عزيز الشافعي في فيديو عبر صفحته على Facebook، وتحدث عن حملة الهجوم التي وصفها بالممنهجة ضده.
وقال عزيز الشافعي: «المحامي بتاعي قرر أن هو ياخد إجراءات قانونية لبعض الإساءات وأنا مش عايز أعمل كده بس للأسف لازم دا يحصل لأن في سب وقذف، أنا نبهت عليه أن يفرق بين النقد والرأي والإساءة اللفظية».
وتابع عزيز الشافعي: «في كل الأحوال أنا سعيد بنجاح أغنية «بحريه» و»تباعا تباعا» ومسامح الناس في الهجوم اللي بعد كده اتقلب لحب للأغنية لكن أكيد مش مسامح الناس اللي بيعملوا حملة ممنهجة عشان يأذوني هما فعلا أذوني نفسيا لكن كلام الناس اللي معرفهاش اللي بيبعتولي يقولولي أوعى تزعل كان زي البلسم على الجروح والطبطبة على القلب وبحمد ربنا أن دا من دعوات أبويا وأمي الله يرحمهم وأنا في الآخر هقدم الفن اللي عايز أقدمه وهعمل تجديد، طول ما في مطربين كبار عندهم الموهبة والجرأة أنهم يكسروا القوالب الجامدة، وكل اللي حصل هيتنسي قدام نجاح الأغنية».
وتحدث عزيز الشافعي عن الهجوم الذي يتعرض له على مدار الأسابيع الماضية وقال: «أغلب الناس أخدت بالها من حملة هجوم شديدة تعرضت لها خلال 3 أسابيع فاتت حبيت أطلع أتكلم وأفضفض معاكم شوية، بدأت الحملة دي وإحنا بننزل مع شيرين عبد الوهاب وعودتها للجمهور بأغنية «الحضن شوك» الناس هاجمت الأغنية وليه شيرين بتغني درامي كده وبعدها الأغنية نجحت وبقت رقم 1».
وتابع عزيز الشافعي: «بعد كده عملنا أغنية «تباعا تباعا» وهي مش أغنية درامية هي أغنية رومانسية جميلة وبرضو بدأ حملة هجومية شديدة جدا على الأغنية في أول 3 أيام تريقة وسخرية واستخدام اللغة العربية والمفعول المطلق حاجات كتير ضحكتني مضايقتنيش أوي لكن رغم حملة الهجوم الممنهجة دي الأغنية نجحت نجاح كبير وحققت أكتر من 20 مليون مشاهدة على يوتيوب ونجاحها سكت الناس اللي كانت بتهاجم الأغنية وبتهاجم عودة شيرين عبد الوهاب مع عزيز الشافعي وبدأت أحس أن الحملة دي ضدي أنا شخصيا».
التعليقات