مي عمر ترد على مُنتقدي بوستر مسلسل «إش إش»

مي عمر ترد على مُنتقدي بوستر مسلسل «إش إش»

علقت الفنانة مي عمر، على انتقاد البعض، كثرة عدد الفنانين على البوستر الرسمي لمسلسل«إش إش»، الذي من المقرر عرضه ضمن مسلسلات رمضان 2025.

وردت مي عمر على منتقدي بوستر «اش اش»، قائلة عبر «فيسب بوك»: «بالعكس، أنا لو أقدر أحط كل الناس اللي شاركوا في المسلسل، حتى لو بدور مشهد أو مشهدين، هعمل كده، لأن أي حد شارك هو جزء من نجاح العمل«.


أضافت: «وفي النهاية المسلسل ده مجهود جماعي، بس للأسف إحنا مقيدين بعدد معين، ولو نقدر نحط كل الناس اللي اشتغلت كنا عملنا كده، وعامل البوفيه اللي البعض ممكن يتريق عليه، أهميته ما تقلش ابدا عن أي حد فينا، لأن ده عمل جماعي، وكل شخص ساهم فيه هو جزء من نجاحه».

ويشارك الفنانة مي عمر في بطولة مسلسل «اش اش» عدد من النجوم، أبرزهم: «ماجد المصري، هالة صدقي، إدوارد، دينا، انتصار، طارق النهري، شيماء سيف، محمد الشرنوبي، علاء مرسي، إيهاب فهمي، وعصام عمر»، وهو من تأليف وإخراج محمد سامي.


img
الكاتب

مريم يعقوب

التعليقات

أضف تعليقًا

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول المطلوبة مميزة بعلامة *