أخبار النجوم
لو أعرف كنت طلبت أكتر.. نهال عنبر تكشف عن أجرها فى برنامج رامز جلال
تحدثت الفنانة نهال عنبر عن تجربتها كضيفة في أحد برامج المقالب التي يقدمها النجم رامز جلال، و ذلك في لقائها ببرنامج \"مع نزار الفارس\" الذي يقدمه الإعلامي نزار الفارس.
قالت الفنانة نهال عنبر:\" أجري مع رامز جلال مكنش كبير، لأن أنا مكنتش عارفة فماتفقتش على الرقم اللي المفرض اتفق عليه، أنا قولت لهم بس خلاص الموضوع خلص، مابحبش أوي اتكلم في الفلوس، أنا بعلق بس، قولت لهم لو أعرف هيبقى رقم تاني غير الرقم دا، دا رقم برنامج عادي\".
استطردت عنبر حديثها:\" حسام ابني كان معايا، وقالي الرقم بتاع رامز غير كدة خالص، أحنا الأجر اللي خدناه على إنه برنامج عادي، لأن هو فيه مخاطرة، أنا وأنت قاعدين كدة، غير بقى لما تبقى في شقلبظات ويمخمضوني في الغسالة، دا لولا إن أنا رياضية،أكثر من 5 آلاف دولار، ومش هقول كم، بيدوا أكتر\".
أعلنت لأول مرة نهال عنبر أنها متزوجة منذ 4 سنوات، ولكنها لا تفضل نشر صور لها مع زوجها أو ابنها أو أحفادها باعتبارها حياتها الخاصة، وملك لها، معلقة: \"حياتي الخاصة متشمعة بالشمع الأحمر\"، مضيفة أنها أكبر من زوجها ولكن بفارق قليل وغير مؤثر، متابعة: \"المهم ميكونش قد ابني حسام\".
يذكر أن اَخر أعمال الفنانة نهال عنبر مسلسل بدون سابق إنذار، الذي عرض في الموسم الرمضاني الماضي، من بطولة آسر ياسين وشاركها عدد من النجوم منهم عائشة بن أحمد، أحمد خالد صالح، إسلام حافظ، جهاد حسام، أحمد على ماهر، حنان سليمان، والعمل قصة ومعالجة درامية ألمى كفارنة وسيناريو وحوار كل من عمار صبرى وسمر طاهر.
التعليقات